Η σύσταση μιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης στη Μάλτα ολοκληρώνεται σε 3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που η αίτηση θα υποβληθεί στην αρμόδια αρχή.

Τι έγγραφα απαιτούνται για τη δημιουργία μιας εταιρείας στη Μάλτα;

Ένα έγγραφο το οποίο να αποδεικνύει την ταυτότητα (ταυτότητα/διαβατήριο) των μετόχων και όποιων άλλων στελεχών (εάν επιλεγεί διαφορετικό πρόσωπο) καθώς κι ένα έγγραφο το οποίο να αποδεικνύει τη διεύθυνση μόνιμης διαμονής (π.χ. λογαριασμός κοινής ωφέλειας, κινητού τηλεφώνου κ.λπ.) είναι αρκετά για την ίδρυση μιας εταιρείας στη Μάλτα.

Πόσο κοστίζει η ίδρυση εταιρείας στη Μάλτα;

Το κόστος σύστασης εταιρείας στη Μάλτα ποικίλει ανάλογα με τη δομή της εταιρείας που θα επιλέξετε, τα στελέχη και τις υπηρεσίες που θα σας προσφέρουμε καθώς και άλλους παράγοντες οι οποίοι εξαρτώνται από τις ιδιαιτερότητες κάθε πελάτη. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να έχουμε μια καλύτερη εικόνα των αναγκών σας για να σας αποστείλουμε την κατάλληλη προσφορά.

Χρειάζεται να έρθω στη Μάλτα προκειμένου να συσταθεί η εταιρεία;

Δεν χρειάζεται να μεταβείτε στη Μάλτα προκειμένου να δημιουργήσετε την εταιρεία σας. Όλες οι διαδικασίες γίνονται ηλεκτρονικά ενώ ότι έγγραφα απαιτηθούν μπορείτε να τα αποστείλετε μέσω courier.

Προκειμένου όμως η εταιρεία να είναι σύνομη με τις απαιτήσεις της τεκμηρίωσης της φορολογικής κατοικίας της από την Ελληνική νομοθεσία θα χρειαστεί να μεταβαίνετε στη Μάλτα τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Η πτήση από την Αθήνα διαρκεί 1 ώρα και 30 λέπτα ενώ το κόστος κυμαίνεται απο 50 μέχρι 100 ευρώ συνολικά ανάλογα με την περίοδο και το πότε θα κλείσετε το εισιτήριο.